10-15% rabatt på nets listpris Kortterminal, Fristående, Batteridriven, GPRS/3G

Artikelnummer: TM10010
Behöver du en portabel Mobil kortterminal till din verksamhet så är Nets iWL250 en enkel enhet med alla funktioner en kortterminal behöver, och med bra batteritid. Du kanske vill slippa sladdar eller som restaurang ha möjlighet att ta kortterminalen till kunden. iWL250 stödjer kontaktfri NFC, chip, och magnetremsa, och har en högupplöst färgskärm för enkel navigering och användning.
Redovisnings_nr

Inlösande_bank

Denna produkt har utgått ur sortimentet

Trådlös betalterminal iWL250G

Den mobila betalterminalen iWL250G är utmärkt för er som behöver ta med betalterminalen till kunden. iWL250G är en av de minsta och smidigaste betalterminalerna. Den har alla de senaste tekniska lösningarna som högupplöst färgskärm och inbyggd avläsare för kontaktlösa betalningar. Nets programvara garanterar säkerhet, pålitlighet och användarvänlighet samt att den använder GPRS-kommunikation.

Enkla, lättanvända funktioner
ingenico iwl250

Tar emot kontaktlös betalning
 Kompakt design med färgskärm
 Funktionalitet för dricks
Kundservice dygnet runt & året om ingår
Utbytesservice ingår
Nets programvara ingår
3G uppkoppling med stöd för alla operatörsnätverk – redo att användas
Smidig laddningsstation ingår

En fristående och batteridriven kortterminal med GPRS/3G – Nets iWL250
Behöver du en portabel kortterminal till din verksamhet så är Nets iWL250 en enkel enhet med alla funktioner en kortterminal behöver, och med bra batteritid.
Liten, snabb och flexibel mobil kortläsare
iWL250G är en mobil kortläsare som stödjer läsning av såväl kort som NFC-enheter via chip, magnetremsa eller via kontaktlös betalning. Det är en mobil kortterminal som är designad för att uppfylla de tuffaste säkerhetskraven på marknaden. Mobile iWL250G har ett batteri med hög prestanda som gör att den kan användas under långa arbetspass. Batteriet är enkelt att ladda upp i basstationen.

Funktioner:
Långlivat batteri
Högupplöst färgskärm
Läser magnetremsa, chip och NFC
Alltid uppdaterad med den senaste programvaran från Nets


Denna terminal kräver ett inlösenavtal
För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något inlösenavtal så är du mer än välkommen att fylla i formuläret
Jag vill ha ett inlösenavtal med VISA & Mastercard för att få ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.
Denna kortterminal hyr du via Nets
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 473 kr i månaden. En startavgift på 495 kr tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal.

Vill du ha extra support via e-post och telefon under kvällar och helger, samt drullegaranti tillkommer 45 kr i månaden. Detta väljer du när du blir kontaktad utav en av våra representanter.

Så beställer du kortterminalen
Klicka på "Köp" ovan för att lägga kortterminalen i kundvagnen
Gå till kassan och genomför en beställning som vanligt, så att du får din orderbekräftelse
Vi kontaktar dig via telefon och går igenom hyresavtalet för kortterminalen
pdf

 
Mått (BxHxD) 78x54x165 mm Vikt 300 g Kommunikation GPRS / 3G Inläsning Magnetremsa Chip Kontaktfri (NFC) Miljö -10 - 45°C