mPOS universell tabletthölje och stativ för 9,7

2 178,00 SEK
inkl.moms: 2 722,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: BSIZT-DLAN-MPOS3
Enkel och elegant design Flera applikationer i en enhet Olika monteringsalternativ Passar 9,7 '' tabletter 180 ° rotation (för den höga C-Frame-lösningen) Anpassa din kundupplevelse Finns i olika färger Installera var som helst Skyddar maskinvaran MPoS redo Hållare och stativ för mPOS. OBS! iPad ingår inte i paketet.
  

 

Den nya C-Frame från Spacepole är en innovativ tabletthölje. Använd den för fristående skrivbord eller vänd den tabletten till ett inbyggt element i en MPoS-lösning (Mobile Point of Sale).

C-Frame är en universell lösning som erbjuder stöd för 10-tums tabletter och finns i ett urval av ljusa färger, så att du antingen kan komplimera dina varumärkesfärger, passa in smidigt med din butiksinredning eller helt enkelt matcha din personlighet.

C-Frame Tablet Point of Sale monteringslösning levereras med ett rotationselement som standard för användning kassalåds överdrag eller monterad i en kassaskiva, vilket ger maximal flexibilitet till operatören och kunden vid försäljningsställen.

Kassalåds överdraget hjälper till att skydda din kassalådan samt ge en säker bas för C-Frame High med rotation.

C-Frame kan kombineras med en rad andra MPOS-klara enheter, till exempel M-Case skyddsfästen som möjliggör säkra betalningstransaktioner genom användning av mobila betalningsenheter. Användaren kommer att uppskatta betalningsterminalen som släpps från sitt fäste och lämnas till dem för PIN-inmatning. ger dem kontroll över transaktionen.

Fasta och mobila lösningar, som särskilt använder tabletter, måste svara på de utmaningar som användare hittar dagligen. Diskret kabelhantering innebär att laddningskraven omhändertas med lätthet. Bluetooth-anslutning ser ut som kringutrustning och säkerhetsalternativ skyddar din investering. Med C-Frame, i hjärtat av din lösning, kan MPoS leverera.