Nets Desk 3500 Kortterminal Fristående eller integrerad 386kr/mån

Artikelnummer: desk3500
Desk 3500 Fristående eller integrerad är en mångsidig kortterminal för alla vanliga korttyper. Betalterminalen stöder kontaktfri NFC-inläsning ("blipp") samt magnetremsa och chip. Terminalen har en tydlig färgskärm och belysta knappar. Desk 3500 kan integreras med kassasystemet. Alternativt går även kortterminalen att använda fristående från kassasystem.

BESKRIVNING
KORTTERMINAL MED FÄRGSKÄRM, FÖR INTEGRERING ELLER FRISTÅENDE
ANVÄNDNING, LAN/USB/SERIELL, DESK 3500 – NETS

Desk 3500 är en mångsidig kortterminal för både vanliga betalkort, debetkort, bankkort, samt kreditkort och förbetalda kort. Betalterminalen stödjer kontaktfri NFC-inläsning ("blipp") samt magnetremsa och chip.

Terminalen har en tydlig färgskärm och belysta knappar, och kan integreras med kassasystemet eller användas fristående. Desk 3500 är en av de vanligaste kortterminalerna på marknaden, och är bl.a. Terminalen får sin internetanslutning via LAN (nätverkskabel till routern).

Tillgodoser det dagliga behovet i många år framöver Vår terminal Desk 3500 passar alla diskar för enkel och smidig betalning. Med snabb utskrift, tydligt markerat NFC-område och väl upplyst skärm och tangenter blir det helt klart mindre krångel och snabbare hantering vid kassadisken.

Den är redo för turister med stöd för populära turistkort som Discover, Diners Club, JCB och UnionPay. Du kan också få ytterligare intäkter genom att erbjuda turister alternativet att växla valuta i terminalen. Unika insikter om din verksamhet Kom ihåg att ladda ner appen MyPayments, som ger dig intressanta data och statistik om din verksamhet, t.ex. antalet turister.

Funktioner:

Snabba betalningar
Stödjer kontaktfri inläsning med NFC
Färgskärm med belysta knappar
Alltid uppdaterad med Nets senaste programvara och uppfyller marknadens säkerhetskrav för maskinvara (PCI PTS 3.X)

DENNA TERMINAL KRÄVER ETT INLÖSENAVTAL
För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något inlösenavtal så är du mer än välkommen att mejla eller ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.

DENNA KORTTERMINAL HYR DU VIA NETS
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 429 (300 kr i månaden till 31 Oktober). En startavgift på 495 kr(0kr till 31 oktober) tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal. Om du inte har ett inlösenavtal sedan tidigare så är du välkommen att ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal som du kan använda med denna terminal.

Mått (BxHxD)187x68x82 mm Vikt 340 g Anslutningar LAN USB Seriell (RS232) Kortinläsning Magnetremsa ChipBlipp (NFC) NFC-läsare (blipp) NFC Transaktionsavgifter Beror på inlösenavtal Display 2,8" TFT-färgskärm, QVGA, 320×240 Kvittoskrivare JA Rullens bredd 57 mm Rullens ytterdiameter 40 mm Miljö 5-45°C