Nets Lane 3000 Kortterminal för integration 374kr/mån

Artikelnummer: lane3000
Nets Lane 3000 är en betalkortsterminal som är utvecklad för att integreras med ett kassasystem. De belopp som slås in i kassan överförs automatiskt till betalterminalen. Kvitton skrivs ut från kassasystemet. Detta snabbar upp betalningarna avsevärt och minskar köer. Lane 3000 är gjord för höga transaktionsvolymer, och med sin robusta design har den en lång livslängd. Klarar chip, remsa och NFC ("blipp").

KORTTERMINAL FÖR INTEGRATION, FÄRGSKÄRM – NETS LANE 3000

Nets Lane 3000 är en betalkortsterminal som är utvecklad för att integreras med ett kassasystem. Detta innebär att betalterminalen är kopplad direkt till kassan eller kassasystemet, och att de belopp som slås in i kassan automatiskt överförs till betalterminalen. Kvitton skrivs ut direkt från kassasystemet. Detta snabbar upp betalningarna avsevärt och minskar köer. Lane 3000 går att integrera med Sam4s Kassaregister ER-260EJ, ER-265EJ, ER-230EJ och NR-510.

Lane 3000 är gjord för höga transaktionsvolymer, och med sin robusta design har den en lång livslängd. Klara chip, magnet remsa och blipp (NFC).

Stora försäljningsvolymer kräver enklare kundinteraktion och enklare backoffice-processer och Lane3000 levererar båda dessa. Det nya användargränssnittet i Nets sätter standarden för tydlighet och enkelhet, och vår självbetjäningsportal ger central kontroll över din installerade bas.

Lane 3000 har stöd för kontaktlösa och mobila betalningar, med en kompakt design som passar alla kassadiskar.
Det finns stöd för alla Nets avancerade mervärdestjänster, som e-kvitton, kortbaserad identifiering, presentkort, turistkort och butiksfakturering.
Flera integreringsalternativ Lane3000 har stöd för ledande ECR-system, inklusive molnbaserade konfigurationer. En enda integration som kan installeras i hela Norden och omfattar alla valutor, språk, certifieringar och banker.

Funktioner:

Snabb & driftsäker
Klarar chipkortstransaktioner (EMV)
Uppfyller alla säkerhets- och marknadskrav (PCI)
Tydlig färgskärm
Robust och driftsäker hårdvara

DENNA TERMINAL KRÄVER ETT INLÖSENAVTAL

För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något  inlösenavtal så är du mer än välkommen att mejla eller ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.

DENNA KORTTERMINAL HYR DU VIA NETS
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 373 (291 kr i månaden till 31 Oktober). En startavgift på 495 kr(0kr till 31 oktober) tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal.

SPECIFIKATIONER Mått ( BxHxD)83x180x43 mm Vikt 254 g Anslutningar USB Seriell (RS232) Kortinläsning Magnetkortremsa Chip Blipp (NFC) Transaktionsavgifter Beror på inlösenavtal Display 2,8", 320x240 px Kvittoskrivare Nej Miljö5-45°C