Nets Move 3500 GPRS 4G / WIFI Fristående Batteridriven Kortterminal 449kr/mån

Artikelnummer: move3500
Behöver du en portabel kortterminal till din verksamhet så är Nets Move 3500 en enkel enhet med alla funktioner en kortterminal behöver, och med bra batteritid. Du kanske vill slippa sladdar eller som restaurang ha möjlighet att ta kortterminalen till kunden. Move 3500 stödjer kontaktfri NFC ("blipp"), chip, och magnetremsa, och har en högupplöst färgskärm för enkel navigering och användning.

BESKRIVNING

EN FRISTÅENDE OCH BATTERIDRIVEN KORTTERMINAL MED GPRS/4G NETS MOVE 3500
Behöver du en portabel kortterminal till din verksamhet så är Nets Move 3500 en enkel enhet med alla funktioner en kortterminal behöver, och med bra batteritid.

Du kanske vill slippa sladdar eller som restaurang ha möjlighet att ta kortterminalen till kunden. I kortterminalen finns den senaste teknologin. Terminalen stödjer kort med chip, magnetremsa och den nya kontaktfria inläsningen via NFC. Move 3500 har en högupplöst färgskärm för enkel navigering och användning.

Låt 4G ge kraft åt dina försäljningar Med Move3500 är dina butiker alltid online oavsett vilken anslutning du har. Den kan användas i 4G-, Wifi- och Bluetooth-lägen och kan även parkopplas med kompatibla surfplattor och molnbaserade mobila ECR:er. En smidig basstation medföljer för enkel laddning. Du kan även ladda när du är ute och kör med hjälp av en
billaddare som finns som tillval.

Bekant men ändå ny Move3500 erbjuder en snabb funktionstangentbaserad meny som är bekant för alla som har använt en terminal tidigare och den kontaktlösa läsaren är intuitivt placerad ovanför skärmen. Den har de senaste säkerhetscertifikaten som kommer att gälla i många år framöver.

Funktioner:

Långlivat batteri
Högupplöst färgskärm
Läser magnetremsa, chip och NFC ("blipp")
Alltid uppdaterad med den senaste programvaran från Nets

DENNA TERMINAL KRÄVER ETT INLÖSENAVTAL

För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något inlösenavtal så är du mer än välkommen
att mejla eller ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.

DENNA KORTTERMINAL HYR DU
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 499 (349 kr i månaden till 31 Oktober). En startavgift på 495 kr(0kr till 31 oktober) tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal. Om du inte har ett inlösenavtal sedan tidigare så är du välkommen att ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal som du kan använda med denna terminal.

Mått (BxHxD) 169x57x78 mm Vikt 320 g Anslutningar 4G WiFi Bluetooth Kortinläsning Magnetkortremsa Chip Blipp (NFC) Transaktionsavgifter Beror på inlösenavtal Display3 ,2" TFT-färgskärm, QVGA, 320×240 px Kvittoskrivare Ja Rullens bredd 57 mm Rullens ytterdiamete r40 mm Miljö-10-45°C