SpacePole, 300 mm flerledad arm och Vesa-fäste, 400 mm stolpe

1 999,00 SEK
inkl.moms: 2 498,75 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ORI018
Komplett lösning för exempelvis biljettförsäljning. Levereras med 400 mm grundstolpe och en 300 mm "armbågsarm" som har Vesa 75/100 fäste. Levereras med skruvar för stabil montering på disk. Kablage kan behändligt dras genom röret.

SpacePole 300 mm flerledad arm och Vesa-fäste, 400 mm stolpe

 


Komplett lösning för exempelvis biljettförsäljning.
Levereras med 400 mm grundstolpe och en
300 mm "armbågsarm" som har Vesa 75/100 fäste.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta för den betalterminal som du har. Utöver fästplattor så finns även stativarmar med antingen DuraTilt- eller VESA-fäste (se relaterade artiklar).

Denna grundstolpe har en armbågsarm med två VESA-fäste. Den har även ytterligare utrymme för 3 stativarmar. 0-15 kg VESA-fäste för mindre, lättare skärmar upp till 15 kg: 75×75 eller 100×100 mm.
SpacePole – perfekt underlättning i din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.


Hur vet jag vad som passar?
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att veta vad som passar så har vi sorterat fästplattor, stativarmar och grundstolpar och listat dem som relaterade artiklar under varje artikel.

Därför kan du enkelt hitta de relaterade artiklarna under varje produkt och veta att de är kompatibla med den produkt du tittar på.