Star DK-Aircash SAC10E Ethernet

Artikelnummer: 39595000
öppna kassalådan direkt från en smartphone, tablet eller liknande enhet. Certifierad för iPad, iPhone och iPod.
Denna produkt har utgått ur sortimentet

dk aircashTidigare kunde en kassalåda endast öppnas genom en nyckel eller genom en kabelanslutning till kvittoskrivaren, men med detta tillbehör är möjligt att öppna kassalådan direkt från en smartphone, tablet eller liknande enhet. Certifierad för iPad, iPhone och iPod. Detta är en ideal lösning när man använder en mobil lösning, eller när man bara vill ha så få kablar som möjligt.DK-Aircash kräver en standard RJ-11 anslutning på kassalådan. Nätadapter behövs och köps separat.

 

Produktinformation

Traditionellt skulle en kassalåda endast öppnas av en nyckel eller med ett RJ-11 anslutningen till en
dk aircashtraditionell POS-skrivare. Star tillhandahåller nu för en låg kostnad, kassalåda tillbehör som möjliggör mobila POS användare att öppna kassalådan som har en standard RJ-11 skrivare anslutning via en smartphone, tablet eller annan Smart Devices, idealisk för användning med en mobil skrivare.

Dess enkla installation gör det möjligt för försäljare och pop-up butiker som ska inrättas på ett par minuter. Detta tillbehör möjliggör också återförsäljare för att efterlikna en Star utrustad, Apple Store butikslayout vilket ger större utrymme och mindre begränsningar och med en mobil POS transaktionskapacitet över hela butiken. AirCash med WiFi och kassalåda.
OBS AC-Adapter medföljer ej, köpes separat.


pdf Produktblad