Stativ för iPad 10.9" 10.gen Magnetic Dock – SpacePole Quick Release

2 995,00 SEK
inkl.moms: 3 743,75 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ENT15
Magnetic Dock av Aluminium så iPad 10.9" 10.gen 2022 går att använda Mobilt på ett bekvämt sätt. Till denna lösning hör även en stolpe där Magnetic Dock /Framen låses fast med ett Kensington lås Framen i denna konfiguration är avsedd för Galaxy Tab A8 Svart färg. Levereras med skruvar för stabil montering på disk. Kablage kan behändigt dras genom röret.

Channel Partner

Magnetic Dock av Aluminium så  att iPad 10.9" 10.gen 2022 går att använda Mobilt på ett bekvämt sätt.
Till denna lösning hör även en stolpe där iPad 10.9" 10.gen 2022 gen/Framen låses fast med ettKensington lås.
Framen i denna konfiguration är avsedd för iPad 10.9" 10.gen 2022 gen Svart färg. Levereras med skruvar för stabil montering på disk. Kablage kan behändigt dras genom röret.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta för iPaden går även att ladda när den är parkerad vid denna stolpe.
Utöver fästplattor så finns även stativarmar med antingen DuraTilt- eller VESA-fäste.

Detta stativ har en inbydgd DuraTilt-fäste som standard, och har utrymme för 1 stativarm.

SpacePole – underlättar din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.

Kan skruvas fast på disk eller fästas med klisttering för stabilt fäste på ytor där skruvning inte är ett alternativ, såsom glasdisk, marmor osv.
Hur vet jag vad som passar?
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att veta vad som passar så har vi sorterat fästplattor, stativarmar och grundstolpar och listat dem som relaterade artiklar under varje artikel.

Därför kan du enkelt hitta de relaterade artiklarna under varje produkt och veta att de är kompatibla med den produkt du tittar på.


Höjd    160 mm
Rördiameter 38 mm
DuraTilt-fäste    Ja
Lås ja
Material    Metall
Färg    Svart