Stativ för kassadisk med rak arm och VESA-fäste för 75×75 eller 100×100 mm, 400 mm hög, SpacePole

1 695,00 SEK
inkl.moms: 2 118,75 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ORI114
400 mm hög grundstolpe för SpacePole-systemet, med en rak, horisontell stativarm och ett VESA-fäste. Denna grundstolpe har en stativarm (200 mm lång) med ett VESA-fäste, och har ytterligare utrymme för 3 stativarmar. Levereras med skruvar och klisterring för stabil montering på disk. Kablage kan behändligt dras genom röret.

Grundstolpe för SpacePole med rak, horisontell stativarm & VESA-fäste
400 mm hög grundstolpe för SpacePole-systemet, med en rak, horisontell stativarm och ett VESA-fäste.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta för den betalterminal som du har. Utöver fästplattor så finns även stativarmar med antingen DuraTilt- eller VESA-fäste (se relaterade artiklar).

Denna grundstolpe har en stativarm (200 mm lång) med ett VESA-fäste, och har ytterligare utrymme för 3 stativarmar. 0-15 kg VESA-fäste för mindre, lättare skärmar upp till 15 kg: 75×75, 100×100 mm.
SpacePole – perfekt underlättning i din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.

Kan skruvas fast på disk eller fästas med klisttering för stabilt fäste på ytor där skruvning inte är ett alternativ, såsom glasdisk, marmor osv.
Hur vet jag vad som passar?
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att veta vad som passar så har vi sorterat fästplattor, stativarmar och grundstolpar och listat dem som relaterade artiklar under varje artikel.

Därför kan du enkelt hitta de relaterade artiklarna under varje produkt och veta att de är kompatibla med den produkt du tittar på.