Stativ för surfplattor & tablets,iPad 7-14 tum Låsbart

1 787,00 SEK
inkl.moms: 2 233,75 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ORIO713P
Spacepoles innovativa låsbara stativ passar bra ihop med de flesta surfplattor mellan 7-14 tum i standardstorlek. Utdragbar och vinklingsbart. Ett inbyggd låsbult på baksidan av stativet gör det möjligt att låsa fast sin tablet eller surfplatta. Förberett för fastskruvning i bänk eller vägg (skruvar medföljer).

SpacePole-stativ, för surfplattor och tablets
SpacePoles innovativa låsbara stativ passar bra ihop med de flesta 7-14 tums surfplattor i standardstorlek.

T.ex. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6"

Smart design med utdragbar arm gör det möjligt att använda flertalet olika surfplattor i stativet. Stativet är vinklingsbart upp och ned, samt 360 grader runt.

Ett inbyggd låsbult på baksidan av stativet gör det möjligt att låsa fast sin tablet eller surfplatta, utan att oroa sig för att någon kan stjäla plattan.

Stativet är förberett för fastskruvning i bänkskiva samt vägg med fyra skruvhål i botten (skruvar medföljer).

 Stolpen är är 160 mm hög.

SpacePole – underlättar din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.Kan skruvas fast på disk eller fästas med klisttering för stabilt fäste på ytor där skruvning inte är ett alternativ, såsom glasdisk, marmor osv.

SpacePole är en serie stativ som kan effektivt och ergonomiskt monteras – allt för att frigöra säljplats på disken samtidigt som personalen får en märkbart bättre arbetsmiljö.

38 mm diameter. Detta DuraTilt-stativ är vridbart och lutningsbart.

Material: robust pulverlackad metall
Färg: svart

 Paketet innehåller stativ och låsbult,skruvar, insexnyckel . Övriga bilder är endast för illustration.