Stolpe för stativ, 350 mm hög, Duratilt, SpacePole

1 101,00 SEK
inkl.moms: 1 376,25 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ORI028
Hög grundstolpe med DuraTilt-fäste för SpacePole-systemet, för montering av olika betalterminaler. Kompletteras med lämplig fästplatta ur SpacePole-sortimentet. Levereras med skruvar för stabil montering på disk. Kablage kan behändligt dras genom röret.
Val av platta

Hög grundstolpe för SpacePole-stativ
350 mm hög grundstolpe för SpacePole-systemet, samt DuraTilt-fäste.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta för den betalterminal som du har. Denna stolpe är tillverkad i plast. Se ORI035 för liknande konstruktion i metall.

SpacePole-stolparna kan monteras fast på disken och även kompletteras med ett borrat hål så alla kablar kan dras under disken. Denna stolpe kan kompletteras med ORI0305 klisterring för stabilt fäste på diskar i exempelvis glas, stenskiva, marmor osv. (se tillbehör nedan).

Precis som SpacePole Light så är denna grundstolpe tillverkad i svart plast, men är 245 mm högre.
Hur vet jag vad som passar?
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att veta vad som passar så har vi sorterat fästplattor, stativarmar och grundstolpar och listat dem som relaterade artiklar under varje artikel.

Därför kan du enkelt hitta de relaterade artiklarna under varje produkt och veta att de är kompatibla med den produkt du tittar på.

Tekniska data  
Produktens färg Black
Material Stainless steel
Förbättrad kabelhantering  Ja
VESA-fäste  Ja
VESA-montering 100 x 75 mm
Ergonomi  
Rotationsvinkel 310°
Lutningsvinkel -50 - 10°
Ytterligare information  
Garanti 2 år