Stolpstativ med flerledad arm & Tillgänglighet Arm, 250 mm hög, SpacePole

4 816,00 SEK
inkl.moms: 6 020,00 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ORI056-kspecials
Stolpstativ för SpacePole-systemet, med en flerledad arm för t.ex. drive-in-luckor eller liknande, och ett tillgänglighet arm för fästplatta till kortterminal. Denna grundstolpe är en komplett lösning för exempelvis drive-in-luckor och levereras med en 250 mm stolpe med, 200 mm tillvalsarm och en 400 mm "armbågsarm", samt tillgänglighet arm i änden.
Denna produkt sträcker ut kortterminalen från 25 cm-90 cm
Val av platta

Stolpstativ med flerledad arm och tillgänglighet arm
Grundstolpe för SpacePole-systemet, med en grundstolpe 250 mm, en flerledad arm för t.ex. drive-in-luckor eller liknande, och tillgänglighet arm för fästplatta till kortterminal.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta för den betalterminal som du har.

Denna grundstolpe är en komplett lösning för exempelvis drive-in-luckor och levereras med en 400 mm stolpe med väggfäste, 200 mm tillvalsarm och en 400 mm "armbågsarm"samt Tillgänglighet Arm.

Denna produkt sträcker ut kortterminalen från 25 cm-90 cm

Denna grundstolpe har utrymme för ytterligare 1 stativarm eller 1 DuraTilt-fäste.
SpacePole – perfekt underlättning i din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.

Denna stolpe är ämnad för att monteras på vägg.