SumUp Air med Bixolon SPP-R200IIi

Artikelnummer: SMUP-R200IIiK
Produkten har utgått och ersatts med art.nr: SMUP-SML200
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet

sumup air chipSumUp Air

sumup cards accept
Kortläsare för chip, magnetremsa och NFC som kopplas till din smartphone eller surfplatta som gör det möjligt att ta emot alla typer av bank- och kreditkort inkl. Visa, Mastercard, och American Express. Supersnabba transaktioner som uppfyller branschens högsta säkerhetskrav. Trådlös Bluetooth Low Energy (4.0).Omedelbar enkel anslutning. Kompatibel med många Android och Apple enheter. Används av tiotusentals nöjda handlare i 15 länder, varje dag.
>>Kontrollera om din smartphone/surfplatta är kompatibel.


- Endast 1.75% per transaktion som högst, Ingen bindningstid
- OLED-skärm och kapacitiv knappsats
- Snabb - Enkel - Pålitlig
- Uppladdningsbart Li-ion-batteri som räcker för mer än 500 transaktioner.
- Godkänn betalning säkert genom att ange din PIN på knappsatsen

Bixolon SPP-R200II
Bixolon SPP-R200IIi BT (ios, Android) Mobil kvittoskrivare

Pålitliga utskrifter i farten från Europas främsta tillverkare av butiksskrivare. SPP-R200IIi  är vår minsta och lättaste mobila kvittoskrivare, perfekt för försäljningspersonal, hotell- och restauranganställda, personal i behov av biljettutskrifter ombord och andra som är i behov av kvittoutskrifter i farten.

Lätt och kompakt

SPP-R200IIi är mindre än hälften så stor2 som våra andra tvåtumsmodeller, och cirka två tredjedelar lättare3. Dess fördelar inkluderar snabba utskriftshastigheter (upp till 90 mm/sek) samt en batterilivslängd på upp till åtta timmar, vilket gör den perfekt för upptagen säljpersonal i samband med inköp ute i affären, för restaurangpersonal i samband med bordsservering samt för att skriva ut biljetter ombord på bussar och tåg. Enheten kan levereras med en bältesklämma som möjliggör handsfree-transport.

pdf Läs mer  video Se Film Skrivare  video Se Film SumUp
 Kom igång
 Skapa SumUp konto
Google play
 Hämta Android app
App Store
 Hämta iOS app