Väggmonterat stativ med flerledad arm & DuraTilt-fäste, 300 mm hög, SpacePole

3 066,00 SEK
inkl.moms: 3 832,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ENT600
Väggstativ för SpacePole-systemet, med en flerledad arm för t.ex. drive-in-luckor eller liknande, och ett DuraTilt-fäste för fästplatta till kortterminal. Denna grundstolpe är en komplett lösning för exempelvis drive-in-luckor och levereras med en 300 mm stolpe med väggfäste, 200 mm tillvalsarm och en 400 mm "armbågsarm", samt ett DuraTilt-fäste i änden.
Val av platta

Väggmonterat stativ med flerledad arm och DuraTilt-fäste
Grundstolpe för SpacePole-systemet, med en skiva för montering på vägg, en flerledad arm för t.ex. drive-in-luckor eller liknande, och ett DuraTilt-fäste för fästplatta till kortterminal.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta för den betalterminal som du har.

Denna grundstolpe är en komplett lösning för exempelvis drive-in-luckor och levereras med en 300 mm stolpe med väggfäste, 200 mm tillvalsarm och en 400 mm "armbågsarm". Den har totalt ett DuraTilt-fäste. Behövs fler så köper man ORI035 och plockar bort underdelen.

Denna grundstolpe har utrymme för ytterligare 1 stativarm eller 1 DuraTilt-fäste.
SpacePole – perfekt underlättning i din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.

Denna stolpe är ämnad för att monteras på vägg.