Westpay C10 Kortterminal för integration 374kr/mån

Artikelnummer: CARBON_C-10
En lättanvänd terminal som klarar alla betalningsmetoder; kontaktlös, chip och magnetband. Förbättrad prestanda minskar transaktionstiderna och ger en högre servicenivå. Snabbare betalningar genererar mer intäkter.

Westpay Carbon C10 Kortterminal

En lättanvänd terminal som klarar alla
betalningsmetoder; kontaktlös, chip och magnetband. Förbättrad prestanda minskar transaktionstiderna och ger en högre servicenivå. Snabbare betalningar genererar mer intäkter.
  • Uppfyller högsta säkerhetsstandarden PCI PTS 5.x.
  • Operativsystem Android.
  • Utrustad med en stor 4-tums pekskärm för förbättrad användbarhet.
  • Enkel återställning via på / av-knappen.
  • Hög prestanda för att köra moderna applikationer.
  • Snabb betalningshantering.
  • Flexibel anslutning via Ethernet, RS232 och USB.

 


DENNA TERMINAL KRÄVER ETT INLÖSENAVTAL

För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något  inlösenavtal så är du mer än välkommen att mejla eller ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.

DENNA KORTTERMINAL HYR DU VIA WASA KREDIT
Kortterminalen hyr du under 48 månader till priset 374 kr i månaden. En startavgift på 495 kr tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal.