Zebra WS50 Wrist Mount USB BT Wi-Fi

9 660,00 SEK
inkl.moms: 12 075,00 SEK
Rabatt
Artikelnummer: WS5001-0W203D10EA6
Med allt-i-ett WS50 behöver arbetare bara bära en enhet för att samla in och komma åt data istället för en värddator och ringskanner, vilket ger en verklig konvergerad bärbar lösning. Och stöd för push-to-talk (PTT) eliminerar behovet av separata röstenheter. WS50 kan bäras på en handleden, två fingrar eller på baksidan av handen.
Produktvarianter

Zebra WS50 Wrist Mount Handdator

Varje medarbetare utan mobil tillgång till relevant information tvingas ta fler steg och mer tid för att slutföra uppgifter, vilket urholkar den operativa effektiviteten. Nu är det enkelt att ansluta dina frånkopplade medarbetare med Zebras WS50 – världens minsta bärbara mobildator i företagsklass med Android. Den är robust, modulär och hemma överallt - från tillverkningsanläggningar och lager till butiker och hotell. 

Med allt-i-ett WS50 behöver arbetare bara bära en enhet för att samla in och komma åt data istället för en värddator och ringskanner, vilket ger en verklig konvergerad bärbar lösning. Och stöd för push-to-talk (PTT) eliminerar behovet av separata röstenheter. WS50 kan bäras på en handleden, två fingrar eller på baksidan av handen.

Avancerad skanner i företagsklass för intensiv streckkodsskanning
De konvergerade WS50-modellerna med två fingrar och handfäste inkluderar Zebras SE4770-imager, som ger överlägsen datainsamlingsprestanda. Skanna praktiskt taget vilken streckkod som helst i praktiskt taget alla skick, så fort du kan trycka på avtryckaren – även om de är skadade eller dåligt utskrivna. Överlägsen rörelsetolerans gör det möjligt att fånga streckkoder, även om skanner och streckkod är i rörelse. Du behöver inte trycka på avtryckaren för varje skanning – skanna kontinuerligt med en valfri integrerad närhetssensor.

pdf icon Produktblad