Zebra ZQ210 Mobil Etikettskrivare Kvittoskrivare CPCL USB BT (iOS) Linerless

3 172,00 SEK
inkl.moms: 3 965,00 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ZQ21-A0E12KE-00
ZQ210 är Zebras instegsmodell av trådlösa, mobila etikettskrivare och kvittoskrivare, och erbjuder en billig men heltäckande lösning för utskrift av etiketter på språng, med parkoppling till smartphones, datorer eller surfplattor via Bluetooth.

Zebra ZQ210 Mobil Etikettskrivare

ZQ210 är Zebras lågprisskrivare av trådlösa etikettskrivare. För en bråkdel av priset får du en funktionell och pålitlig trådlös pdf dokumentetikettskrivare från Zebra, med Bluetooth-anslutning för integration med smartphones, surfplattor och datorer.

ZQ200-serien kommer med en rad användbara funktioner som gör skrivaren utmärkt för verksamheter såsom logistik, fältarbete, biljettutskrifter, postutlämning, Proof-of-Pickup, och mycket mer. Skrivaren är lättviktig och designad för enkel användning, och kan användas med en hand vilket håller fokus på arbetet. Skrivaren har ett utbytbart batteri samt NFC, vilket gör det möjligt att snabbt parkoppla skrivaren med andra NFC-enheter, t.ex. smartphones. ZQ210 har även en liten display och navigationsknappar som gör det möjligt att ändra inställningar och konfigurera utskrifter på språng.

Skrivaren är mycket enkel att handha, och den intuitiva designen i kombination med knappar på enhetens framsida gör det möjligt att använda även med handskar och i stökiga miljöer.

Skrivaren är MFi-certifierad för garanterad funktionalitet med Apples iOS-enheter. Bluetooth gör det enkelt att ansluta enheten till både Apple, Android och Windows-enheter.

Produktbeskrivning
Zebra ZQ210 - kvittoskrivare - svartvit - direkt termisk
Typ av skrivare
Kvittoskrivare - direkt termisk - svartvit
Formfaktor
Bärbar
Vikt
265 g
Max. mediestorlek
Rulle (5,8 cm)
Maximal mediestorlek (anpassad)
58 mm
Utskriftshastighet
Upp till 50 mm/sek - max hastighet
Maxupplösning (svart/vit)
203 dpi
Gränssnitt
USB 2.0, NFC, Bluetooth 2.1 EDR, Bluetooth 4.1 LE
RAM installerat (max)
16 MB
Installerat flash-minne (max)
16 MB
Språksimulering
Comtec Printer Control Language (CPCL)
Streckkoder
Kod 93, Kod 39, UCC/EAN-128, GS1 DataBar, QR-kod, MaxiCode, Aztec-kod, EAN/JAN-8, EAN/JAN-13, UPC-A, UPC-E, MicroPDF417, Codabar, Code 128, Interfolierad 2 av 5, PDF417, MSI-Plessey, GS1-128, RSS
Mediatyp
Etiketter, kvittopapper, etiketter utan skyddsskikt, flikar, kontinuerligt papper
Egenskaper
Linerless, Black Mark-sensor, sensor för pappersutgång, gapsensor
Nätverk
Printserver
Batteri
Begärd 1 litiumjon Kvantitet 1
Tillverkarens garanti
1 års garanti
Dimensioner (BxDxH)
8.55 cm x 11.8 cm x 4.45 cm
UNSPSC
43212112 Point of sale POS receipt printers