Zebra ZQ320 Plus Outdoor Kvitto/Etikettskrivare Mobil USB-C Bluetooth NFC

4 968,00 SEK
inkl.moms: 6 210,00 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ZQ32-A0E04TE-00
Mobil skrivare för kvitton, etiketter och linerless print media. Snabb utskrift med upp till 100mm/sek. Finns som inomhus- och utomhusvarianter, efter behov. PowerPrecision + batteri med 2280 mAh och intelligent strömhantering. Brett användningsområde, från detaljhandel till fälttjänster. Ersätter iMZ220, iMZ320
Produktvarianter

 

Zebra ZQ300 Mobil Kvitto/Etikettskrivare

Zebra mobil Kvitto/Etikettskrivare med Direkttermo teknik (203dpi).
(ersätter föregångarna Zebra iMZ220 och Zebra iMZ320 som utgår ur Zebras sortiment)

Oavsett om din personal skriver ut prismarkeringsetiketter på försäljningsgolvet eller lämnar ett leveransmeddelande vid kundens dörr, behöver de en mobil skrivare som är snabb, flexibel och pålitlig. ZQ300-serien är den lilla mobila skrivaren som kan göra allt. Med utgångspunkt från arvet av iMZ-serien mobila skrivare kan du välja mellan två designmodeller, outdoor (IP54) & indoor, vilka är tillgängliga i två olika utskriftsbredder 48mm & 72mm, så att de passar dina företags behov. ZQ300-serien är fullt kompatibel med Android, iOS och Windows.

 En inbyggd-fyra-väggsmodell gör det möjligt för personalen att ringa upp försäljningen var som helst i affären, förhindra övergiven försäljning och förbättra shoppingupplevelsen. En extern-fyra-väggsmodell kan hantera elementen, generera högkvalitativa kvitton och garantera kraft för det längsta skiftet i fältet. Alla modeller erbjuder de snabbaste trådlösa anslutningarna. klassledande batteri- och kraftteknologi för full-shift power; enterprise hållbarhet för att hantera vardagliga tapp och stötar med kraftfulla fjärrstyrningsfunktioner som sänker din totala ägandekostnad.

Levereras komplett med batteri, laddkabel (USB) och bältesfäste.