Epson TM-P20 ePOS USB WiFi NFC

Artikelnummer: C31CE14021
Med Epson TM-P20 behöver du aldrig installera uppdateringar eller drivrutiner igen. Skrivaren kan kopplas upp till alla typer av enheter oberoende av operativsystem, t.ex. smartphones och tablets. Med ePOS-teknologi kan du skriva ut från alla XML-kompatibla webbläsare via dator eller mobilt.
Denna produkt har utgått ur sortimentet

Epson TM-P20 mobil kvittoskrivare

Pålitliga utskrifter i farten från Europas främsta tillverkare av butiksskrivare. TM-P20 är vår minsta och lättaste mobila kvittoskrivare, perfekt för försäljningspersonal, hotell- och restauranganställda, personal i behov av biljettutskrifter ombord och andra som är i behov av kvittoutskrifter i farten.

Lätt och kompakt

TM-P20 är mindre än hälften så stor som våra andra tvåtumsmodeller, och cirka två tredjedelar lättare. Dess fördelar inkluderar snabba utskriftshastigheter (upp till 100 mm/sek) samt en batterilivslängd på upp till åtta timmar, vilket gör den perfekt för upptagen säljpersonal i samband med inköp ute i affären, för restaurangpersonal i samband med bordsservering samt för att skriva ut biljetter ombord på bussar och tåg. Enheten levereras också med en bältesklämma som möjliggör handsfree-transport.

Krångelfria anslutningsmöjligheter

Vår intelligenta ebutiksteknik kan styra TM-skrivare direkt via webbläsare eller via den egna programvaran i många smarta enheter. NFC(Near field communication)-funktionalitet gör att mobiler och/eller surfplattor enkelt kan synkroniseras med skrivarna. Streckkodssynkronisering erbjuds också för icke-NFC-enheter i syfte att göra hanteringen snabbare och enklare.

Robust

Vi vet hur frustrerande fördröjningar kan vara. Därför levereras TM-P20 med ett antal funktioner som hjälper till att säkerställa fortsatt drift. I syfte att skydda mot små olyckor som kan inträffa, har enheten gjorts stöttålig mot fall på upp till 150 cm samt är, i kombination med det mjuka höljetillbehöret, IP-54-certifierat ifråga om stötar samt vattentålighet.

Enkel att använda

Enkel, intuitiv drift och LED-ljusangivelser gör det enkelt att använda skrivaren. Dropin-pappersmatning medför enkla pappersbyten till och med i farten.

VIKTIGA FUNKTIONER

- Lättviktig och kompakt. Perfekt för kvitto- och biljettutskrifter i farten

- ePOS-print, Möjliggör utskrifter från valfri mobil enhet utan att installera drivrutiner

- Lång batterilivslängd, Håller i upp till 8 timmar för fortsatt bruk. (Laddare medföljer)

- NFC- och streckkodssynkronisering, Synkronisera mobiler eller surfplattor enkelt med skrivaren

- Hög utskriftshastighet, Upp till 100 mm/s för snabba kvittoutskrifter och snabb överföring


Denna skrivare kommer med både USB-kabel, laddare, bältesspänne, batteri och en kvittorulle.

Mått (BxHxD) 79x44x120 mm
Vikt 230 g
Utskriftsmetod Direkttermo (DT)
Batteridriven Ja
Batterilivslängd WiFi: 9 WiFi (energisparläge): 16 timmar Bluetooth: 26
Tillåten bredd på kvittorullen 57 mm
Max. diameter på kvittorullen 50 mm
Max. utskriftsbredd 54 mm
Interface och anslutningar WiFi USB Bluetooth
Display Nej
Utskriftshastighet 100mm/s
Upplösning på utskriften 203dpi

 

pdf Läs mer  video Se Film