Väska för mobil kvittoskrivare, Epson TM-P20

598,00 SEK
inkl.moms: 747,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: C32C881000
Zebra ZKDU tangentbord gör det möjligt att använda din Zebra-skrivare utan en stor och otymplig dator. Tangentbordet gör det möjligt att printa etiketter med variabler (t.ex. utgångsdatum, tillverkningsdatum, mått, etc.) utan att ansluta skrivaren direkt till en PC. Zebra ZKDU är kompatibel med språken Zebra EPL och ZPL, och fungerar därför till de flesta Zebra-skrivare, både i desktop-storlek, industri och midrange.

Tangentbord med inbyggd display, för Zebra etikettskrivare, Zebra ZKDU

Zebra ZKDU tangentbord gör det möjligt att använda din Zebra-skrivare utan en stor och otymplig dator. Tangentbordet gör det möjligt att printa etiketter med variabler (t.ex. utgångsdatum, tillverkningsdatum, mått, etc.) utan att ansluta skrivaren direkt till en PC.

Tangentbordet kopplas till skrivarens seriella RS232-port, och kommer åt etikettfiler som lagrats på skrivarens interna minne. Designa dina etiketter på en dator med hjälp av t.ex. Zebra Designer, och spara sedan etikettfilerna på skrivarens interna minne. Med hjälp av tangentbordet kommer du åt och kan hantera dessa filer utan direkt koppling till en dator. Tangentbordets inbyggda display gör det möjligt att fylla i t.ex. variabeluppgifter och utskriftsantal direkt från tangentbordet – perfekt för trånga utrymmen.

Zebra ZKDU är kompatibel med språken Zebra EPL och ZPL, och fungerar därför till de flesta Zebra-skrivare, både i desktop-storlek, industri och midrange.

  • Mått (BxHxD)    :                                  188x89 mm (BxD)
  • Skärmstorlek    :                                   2-rader á 20 tecken, LCD
  • Seriella portar   :                                  1 st seriell port (RS232)
  • Tangentbord     :                                   Kompakt 62-knappars QWERTY-tangentbord, knappar i gummi.
  • Övrigt     :                                             Baud-rate seriell kabel: 9600,N,8,1. Baud-rate auxiliary port: 4600,N,8,1.

pdfZebra® Keyboard

Antal i förpackning:1