Antivirus Skyddsprodukter

SpacePole, komplett stolpe, smal, med flerledad arm
SpacePole, komplett stolpe, smal, med flerledad arm
2 397,00 SEK

Handrenare Dispenserhållare SafeGuarding kunder och personal

Stolpe 1000 mm med topp Kabel Slot och Ø8 hål
Stolpe 1000 mm med topp Kabel Slot och Ø8 hål
382,00 SEK

SPACEPOLE
SafeGuard handdesinfektionsflaskhållare
väggfäste Spacepole

safeguard screenMot bakgrund av den fortsatta spridningen av corona/covid-19 har vi tagit fram olika varianter av stabila och mobila kassaskydd gjorda av transparent plast som skydd mot hosta, nysningar och annan droppsmitta för kassapersonal och receptioner.

Produkterna finns i olika storlekar och modeller för enkel placering över eller på befintliga kassadiskar, receptioner och dylikt. En öppning i botten fungerar som en genomgång för varor, blanketter eller pengar.

Vi kan även ta fram kundanpassade storlekar och andra modeller för att passa just era behov. Kontakta oss för mer information!

 

SafeGuard®-skärmen är en lågkostnads, lättinstallerad akrylskärm som skapar en säkerhetsbarriär för alla vid försäljningsstället. Det ger socialt distansande personligt skydd för butikspersonal och uppfyller kundernas hygienförväntningar. Skärmen kan enkelt eftermonteras till befintliga SpacePole-installationer eller komplettera befintlig hårdvara utan att ta något transaktionsutrymme antingen i paketerings- eller betalningsområdena.

SafeGuard-skärmar är perfekta för alla typer av butiker inom detaljhandeln såväl som i restauranger, hotell och receptioner.