BrightSign HD225 4K Digital Signage Mediaplayer

5 150,00 SEK
inkl.moms: 6 437,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: HD225
Byggd för interaktivitet och 4K Bygg upplevelser som går bortom skärmen med helt nya BrightSign HD5. Denna ultrahögupplösta spelare är specialbyggd för interaktivitet och 4K.

BrightSign HD5

Byggd för interaktivitet och 4K Bygg upplevelser som går bortom skärmen med helt nya BrightSign HD5. Denna ultrahögupplösta spelare är specialbyggd för interaktivitet och 4K.

Översikt

Bygg upplevelser som går bortom skärmen med helt nya BrightSign HD5. Denna ultrahögupplösta spelare är specialbyggd för interaktivitet, 4K60p HDR10-video och krävande HTML5-animationer. Med sin flexibla I/O-uppsättning är interaktiv kringutrustning som pekskärmar, närhetssensorer och knappar lätta att installera och kontrollera. UDP och seriella kommandon kan användas för att styra miljöelement som belysning och konferensrumsdirigering. Integrerade partnerlösningar gör det möjligt för nätverk av spelare att leverera publikmätning, intäktsgenerering och analysdata till en centraliserad instrumentpanel. Ett patenterat aluminiumhölje och smal formfaktor gör att enheten kan fungera pålitligt under extrema förhållanden. Med sin fulla uppsättning I/O-anslutningar, högkvalitativ 4K-video och avancerad HTML-prestanda är BrightSign HD5 den bästa spelaren för fängslande upplevelser som ansluter till din publik.

 

Funktioner Spelar 4K60p-video med High Dynamic Range (HDR10) Roterar Full HD-video och utför dubbel HD-videoavkodning Spelar krävande 2D-rörelsegrafik och animationer smidigt i Full HD Stöder responsiv entrycksinteraktion med Full HD-grafik och svepinteraktioner med nedskalad 2D-grafik Erbjuder en komplett uppsättning I/O-anslutningar för alla typer av interaktivitet inklusive USB, seriell, GPIO, IR och Ethernet Spårar användningsdata för interaktioner med anslutna kringutrustning Integreras med partnerlösningar för målgruppsmätning, analys och intäktsgenereringslösningar Fungerar i trånga utrymmen och extrema förhållanden med sin ultratunna design och patenterade aluminiumhölje Kör vårt specialbyggda BrightSign OS som levererar legendarisk tillförlitlighet, säkerhet och drifttid

 

pdf