NiceLabel PowerForms 2019, Etikettprogram för kontrollerade utskrifter i applikationer

8 994,00 SEK
inkl.moms: 11 242,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: NLPDXX001S
NiceLabel PowerForms 2019 är ett etikettprogram utvecklat specifikt för design och kontroll av etiketter och etikettutskrifter.
PowerForms erbjuder bland annat kraftfull etikettdesign och möjligheten att designa skräddarsydda utskriftsapplikationer utan att koda.
Windows certifierat program
för etikettframställning.
Stöd för alla typer av windows skrivare, laserskrivare och etikettskrivare.
Licensnyckel

NiceLabel 2019 PowerForms – etikettprogram för design och kontroll av etikettutskrifter
NiceLabel 2019 PowerForms är ett etikettprogram utvecklat specifikt för design och kontroll av etiketter och etikettutskrifter, speciellt framtaget för att strömlinjeforma etikettutskrifter, eliminera felmarginaler och kontrollera arbetskostnader. PowerForms erbjuder bland annat kraftfull etikettdesign, on-demand-utskrifter, applikationsutveckling och integrerade utskrifter på en enda plattform.

NiceLabel 2017(2019) PowerForms erbjuder samma kraftfulla verktyg för etikettdesign som NiceLabel 2017 Designer Pro, men erbjuder även möjligheten att designa skräddarsydda utskriftsapplikationer utan att koda, vilket sparar arbetskostnader för programmerare och minimerar möjligheter för misstag, buggar och andra fel.

Med PowerForms blir det enkelt även för okvalificerade anställda att skriva ut etiketter. Bygg en utskriftsapplikation som använder bilder och ikoner för att byta ut text, och gör utskriftslösningen anpassad för pekskärmar.

Strömlinjeforma komplexa utskriftsprocesser med hjälp av skräddarsydda mallar, som gör det enkelt för slutanvändare att skriva ut precis vad som behövs, när som helst.

 

Quickly design and print professional labels without IT help
PowerForms 2017

Urval av funktioner:


Alla funktioner i NiceLabel 2017(2019) Designer Express & Designer Pro
Stavningskontroll för manuella inslag
Integrerad applikationsbyggare som inte kräver några programmeringskunskaper, vilket gör det möjligt att skapa kontrollerade miljöer för etikettutskrifter
Fullt konfigurerbar användarupplevelse med 15 inbyggda utseenden för programmet
Arbetsflöde och företagsregler som kan redigeras, inklusive 40+ handlingar för etikettutskrifter, databasförfrågningar, integration med vågar, PLC's, mm.
Utskriftslösningens dokumenttyp kan innehålla flertalet etiketter eller mallar för förbättrad hantering av dynamisk data och portabilitet
Integrerad PDF-motor för optimiserat PDF-skapande utan tredje parts-verktyg
Interface- och kontrollpanel för tillbehör, t.ex. vågar, PLC's, mm.
Automatisk serieportskontroll för t.ex. vågintegration
För en komplett lista över funktioner och jämförelser med andra programvaruversioner, klicka här.


download 30 dagars demoversion av NiceLabel 2019