Zebra ZQ610 Plus Mobil Etikettskrivare Bluetooth

8 506,00 SEK
inkl.moms: 10 632,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ZQ61-AUFAE14-00
ZQ600 serien är kraftfulla och fullfjädrade trådlösa etikettskrivare som klarar alla arbetsuppgifter, närsomhelst och överallt. Skrivarna är användarvänliga och flexibla med färgdisplay och navigeringsknappar, och gör det möjligt för användaren att printa etiketter i fältet från en rad olika system.
Produktvarianter

Zebra ZQ600-serien mobila etikettskrivare

Zebra ZQ610 ersätter den tidigare modellen QLn420, och erbjuder unik flexibilitet, stöttålighet och funktionalitet, helt trådlöst pdf dokumentoch utan behov av färgband.

ZQ600-serien finns i tre modeller: ZQ610, för etiketter upp till 48 mm breda, ZQ620, för etiketter upp till 72 mm breda, och ZQ630 för etiketter upp till 104 mm breda.

Skrivaren är specifikt designad för att optimera lagerarbete, fältarbete, logistik och annan trådlös användning genom enkel design och mobilitet för ökad produktivitet. Skrivaren har en inbyggd färgdisplay med fysiska navigeringsknappar, vilket ger oslagbar funktionalitet för en rad användningsområden och branscher, t.ex. fysisk märkning i fältarbete, skogsindustrin, lager och logistik, postutlämning, myndighetsutövning, mm.

Den robusta designen i kombination med ett gummiförstärkt hölje säkerställer att ZQ610 klarar tuffa miljöer där stöttålighet är ett krav, och tack vare IP43-klassningen har skrivaren skydd mot damm och vattenspray. Skrivaren stödjer anslutning via Bluetooth (BLE eller traditionell Bluetooth 4.1) eller WiFi (tillval).

Skrivaren kommer utrustad med en rad finesser som förenklar det dagliga arbetet, t.ex. Label Taken Sensor och stöd för integration med Zebras Print DNA-ekosystem. ZQ610 kan även användas för att printa kvitton och andra typer av lappar.

Strömadapter ingår i priset, samt bältesspänne och axelband.